header-top

Gépjárműbe szerelhető és hordozható készülékek

icon_gps
A készülékek különleges célú eszközök, amelyek lehetővé teszik a járművek követését a GPS koordináták a FLEET szolgáltatásnak való elküldése által. A készülékek tipusától függően lehetnek beszerelve a járműben vagy könnyen hordozhatóak (megosztottak) a járművek között.

Kínálatunkban megtalálhatóak különböző típusú bevált készülékek, megfelelő pontosságal és megbízhatóságal, melyek megfelelnek a legigényesebb partnereink követelményeiknek is. Ha bármilyen kérdése van a gépjárműbe szerelhető és hordozható készülékek iránt, kérjük ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Alkalmazás mobiltelefonokra - készülék szimulátor

A mobil alkalmazás olyan mobiltelefonra (okostelefonra) telepítve és futtatva, mely támogatja a GPS helymeghatározó rendszert és GPRS adatátvitelt, lehetővé teszi, FLEET szolgáltatásunk használatát készülékek vásárlása nélkül.

Az alkalmazás telepítési eljárása a következő:

  • 1. Töltse le az alkalmazást telefona típusának megfelelően itt.

  • 2. Az "Információk" panelen kattintson az "Alkalmazás azonosítója" számra, amely megnyitja az e-mail küldő ablakot. Kérjük, küldje el nekünk a bejegyzésére irányuló kérelmét e-mailben.

  • 3. Miután megkapta válasz e-mailunkat, regisztrálja hozzáférését a FLEET szolgáltatáshoz követve a válasz e-mailben feltüntetett utasításokat.

  • 4. A sikeres regisztráció után, aktiválhatja a megfigyelést kattintva "Megfigyelés aktiválása" gombra a "Fő panel" tálcán.


Töltse le az alkalmazást telefona típusának megfelelően:Ha érdekli Önt ez az alkalmazás más platformokon (pl. iOS, WinMobile, WebOS), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, elkészitjük az Ön számára az Ön igényei szerint.


Fontos figyelmeztetés:

A követés pontossága és megbízhatósága mobil alkalmazás révén függ az Ön mobil telefonja műszaki képességeitől és ilymódon nem tekintendő a FLEET szolgálatatás hiányosságának.